Betalen

Wij leveren zowel aan particuliere afnemers als zakelijke en institutionele afnemers. Per type afnemer bieden wij verschillende betaalmethoden.

Alle afnemers kunnen naast Ideal ook op factuur bestellen.

Particuliere afnemers
Particuliere afnemers kunnen hun bestelling gemakkelijk online plaatsen en veilig betalen middels iDeal. Zodra de betaling succesvol is geregistreerd wordt uw bestelling per direct verwerkt. Kijkt u op onze website onder bedrijfsinformatie voor onze bankinformatie.

Zakelijke / Institutionele afnemers
Zakelijke en institutionele afnemers kunnen hun bestelling online betalen op dezelfde wijze als particuliere afnemers, maar kunnen de bestelling tevens op rekening plaatsen. U krijgt na levering van uw bestelling een factuur met 14 dagen netto betalingstermijn

Bij uw eerste bestelling vragen wij naar de volgende documenten:

  • Een recent uittreksel (niet ouder dan 3 maanden) van uw KvK;
  • Het BTW nummer van uw onderneming;
  • Legitimatie van de vertegenwoordigende en tevens bevoegde persoon volgens KvK.

Wij behouden ten alle tijde het recht een aanvraag van levering op rekening af te wijzen op eigen inzicht, zonder dat wij de aanvrager hierbij een verklaring verschuldigd zijn. Met name bij een eerste bestelling kan betaling vóór levering worden verlangd.

Indien u vragen heeft over de beschikbare betaalmethoden of het plaatsen van een bestelling op rekening, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.